Të gjitha njoftimet nga DOAF

Unë e dua Adele!

Adele awarded Critic's Choice at Brit Awards!

Adele performed with Amy Winehouse and received national recognition after winning the Brits Critic’s Choice award at the Brit Njëwards for upcoming artists, e cila ka ndihmuar të fillojë karrierën e disa akteve! Adele scooped up this prize at Earl’s Court Exhibition Centre më February 20, 2008 pas një panel industri votuan atë në krye një listë të artistëve britanikë që pritet të “e bëjnë atë të mëdha” në vitin e ardhshëm. Ajo mposhti shumë pretenduesit e tjerë për këtë çmim. Congrats të Adele!

Photo-Getty-Images-Critics-Choice

Foto, Getty Images

Adele lëshon albumin e saj të parë!

Adele releases her first album “19” në janar 8, 2008. Ajo është emëruar për moshën e saj në kohën që ajo filloi regjistrimin e tij, dhe rekord hyri Listat britanike në numrin një.

Photo Hege Saebjornsen

Adele përgatitur për lirimin duke filluar një promovim në 2007. Ajo kryhet në të gjithë botën në radio dhe televizion, përfshirë Ellen dhe Saturday Night Live. Ajo gjithashtu e filloi turneun e saj botëror, Një Mbrëmje Me Adele.

Më vonë në shtator të 2008, Marrëveshja u nënshkrua saj rekord në një kontratë të përbashkët me XL regjistrimet dhe Columbia Records!

Xhaketë album Foto, Hege Sæbjørnsen